Red Dot Design Award
Interior Design

Aqua+Architecture Studio

Aqua+Architecture Studio | Red Dot Design Award

Back Download

Since the city of Shenzhen, China, leaves behind a lot of construction waste in the course of its rapid development, this project uses recyclable wooden pallets as the main construction material. It thus explores the sustainability of the materials, also hoping to draw the attention of the design industry to this issue. Thanks to the wheels and the tracks, some wooden partitions in the office are flexible. This lends mobility to the space, intended to fulfil the future demands of multifunctional office zoning and sunlight adjustment.

Red Dot Design Award

Credits
  • Client:
    Aqua+Architecture Studio, Shenzhen, China
  • Design:
    Aqua+Architecture Studio, Shenzhen, China
Aqua+Architecture Studio | Red Dot Design Award
Aqua+Architecture Studio | Red Dot Design Award