Red Dot Design Award
Interior Design

CIRCLE – PRIVATE HEALTH CLUB Minimal space for maximal power

CIRCLE – PRIVATE HEALTH CLUB Minimal space for maximal power | Red Dot Design Award

Back Download

The interior design for the CIRCLE – PRIVATE HEALTH CLUB is based on pioneering knowledge of the interaction between architecture and performance. It follows the philosophy that an external concentration on essentials helps to focus internal attention on an individual training programme. The cardio, power and endurance areas are highlighted by special circular lighting that divides the different zones and is well integrated into the overall interior concept. The training conditions at the club are thus optimised for a target group with high demands.

Red Dot Design Award

Credits
  • Client:
    CIRCLE – PRIVATE HEALTH CLUB, Munich
  • Design:
    Brückner Innenarchitekten, Munich
  • interior design:
    Susanne Brückner, Mona Böttcher, Carolin Köppel
CIRCLE – PRIVATE HEALTH CLUB Minimal space for maximal power | Red Dot Design Award
CIRCLE – PRIVATE HEALTH CLUB Minimal space for maximal power | Red Dot Design Award
CIRCLE – PRIVATE HEALTH CLUB Minimal space for maximal power | Red Dot Design Award
CIRCLE – PRIVATE HEALTH CLUB Minimal space for maximal power | Red Dot Design Award