Orientation System

CONNECT ONE

Back

This signage system for the South Korean IT company Naver was created for a new office building featuring architecture that aims to stand in close harmony with the surrounding nature. The building by the name of “Connect One” is defined less as a workplace than as a refreshing place to stay in the natural environment of Gubong Mountain in Chuncheon, a place that people can relate to. The result is a rather complicated and stepped structure of three different buildings, which are connected by sloped bridges. Thus, the purpose of the signage project was to design an intuitive and easy system within the building, allowing visitors to easily find their way around.

Credits
  • Client:
    NAVER Corporation, Seongnam City, Gyeonggi Province
  • Design:
    NAVER Corporation, Seongnam City, Gyeonggi Province
  • Creative Direction:
    Myojin Kwon
  • Graphic Design:
    Eunkyung Park, Seokwon Yoon, Bongkwan Choi, Dongmin Hyun
  • Project Management:
    Jinhee Kim