Interaction Design

CONNECT ONE – NAVER Service History Wall

Back Download

The NAVER Service History Wall is located in the lobby of the new office building of the South Korean Internet company. The wall provides a detailed overview of the company’s various services and their individual and dynamic histories. The users engage with the medium interactively through simple gestures. More specifically, they communicate via a motion recognition sensor to retrieve information. Given this use of modern technology, the “living and moving” history wall stands out against conventional corporate histories, which are presented with simple graphics. The wall also serves to instruct the company’s employees about the origins of the individual services and to inspire the development of future tasks.

Credits
  • Client:
    NAVER Corporation, Seongnam City, Gyeonggi Province
  • Design:
    NAVER Corporation, Seongnam City, Gyeonggi Province
  • Design:
    VINYL I, Seoul
  • Creative Direction:
    Soyoung Kim, Saebom Kang, NAVER Corporation
  • Project Management:
    Sunjoo Chae, NAVER Corporation
  • Art Direction:
    Donghoon Choi, VINYL I
  • Technical Direction:
    Soohan Jung, VINYL I
  • Strategic Planning:
    Hyekyeong Kim, VINYL I