Red Dot Design Award
Visual Communication System

Copernicus Science Centre

Copernicus Science Centre | Red Dot Design Award

Back Download

The Copernicus Science Centre in Warsaw features open interior architecture that enables visitors to move freely between the thematic areas. To provide good orientation within the extensive and open museum, the visual communication system emphasises the character of the architecture and the structure of the rooms by using only a few – but strongly contrasting – colours. The communication system is essentially based on the plan of a network that ties into the main communication sites.

Red Dot Design Award

Credits
  • Client:
    Copernicus Science Centre, Warsaw
  • Design:
    Magdalena Ponagajbo, Piotr Stolarski, MAMASTUDIO, Warsaw
Copernicus Science Centre | Red Dot Design Award
Copernicus Science Centre | Red Dot Design Award
Copernicus Science Centre | Red Dot Design Award