Temporary Showroom

Greenery, Yard

Back

Both the architecture and the interior design of the Greenery, Yard form a symbiosis with the surrounding landscape, placing the human being centre stage. This is achieved architectonically through the use of materials such as natural wood and glass. Thus, the wooden pathway on the main route is fully covered with blinding, while the random rocks in the landscape are designed like dots, with the aim to connect people. The front door of the Greenery, Yard is crafted from cedar and framed in glass. In this kind of arrangement, when visitors step inside the building more than half of what they see is enormous embedded panes of glass, bringing in the natural sunlight.

Credits
  • Client:
    Sun-Life Interior Design, Taichung City
  • Design:
    Sun-Life Interior Design, Taichung City