Red Dot Design Award
Pop-up Gym

NIKE+ RUN CLUB

NIKE+ RUN CLUB | Red Dot Design Award

Back Download

The pop-up gym in front of the Nike+ Run Club on the lively Huaihai Road in Shanghai, China, features a pair of stealth hubs with LED strips of light on the floor and the ceiling. The concept intends to build up “momentum” as runners prepare for their workout. Dynamic media surfaces are used throughout the kaleidoscopic interior and exterior, aimed at wrapping participants in a temple-like setting devoted to the running experience. As people gear up and begin to run, their live performance stats are displayed both to them and on the exterior of the hub, drawing the attention of the street’s heavy foot traffic.

Red Dot Design Award

Credits
  • Client:
    NIKE SPORTS (China) Co., Ltd., Shanghai, China
  • Design:
    COORDINATION ASIA, Shanghai, China
NIKE+ RUN CLUB | Red Dot Design Award
NIKE+ RUN CLUB | Red Dot Design Award
NIKE+ RUN CLUB | Red Dot Design Award
NIKE+ RUN CLUB | Red Dot Design Award
NIKE+ RUN CLUB | Red Dot Design Award