Flagship Store

A Free Framework

Back

At the centre of the interior design planning for this flagship store was a new three-dimensionally defined space. The elements of the walls in the original interior space have been recombined, while layered units transform the ceiling to imaginatively utilise the height. Commutable frames were formed in the exhibit space, where the main focus is on the lighting fixtures and on being a part of the spatial experience. The ambience is marked by dark-coloured wood and marble varieties that have been used for the overall tone and lighting in order to establish an environment of steadiness and calmness.

Credits
  • Client:
    Mr. Lu, Manila, Philippines
  • Design:
    Design Apartment, Taipei City, Taiwan
  • Design Direction:
    Chung-Han Tang
  • Project Management:
    Yung-Chieh Tseng