Red Dot Design Award
Headquarters

Aekyung Tower

Aekyung Tower | Red Dot Design Award

Back Download

The new Aekyung Tower headquarters is a building complex which not only includes offices, but also commercial space and a hotel. The holistic design concept endeavours to convey the company’s core value – Share the Life. Its focus is on “togetherness” with the intention of promoting collaboration by everyone in order to reach a common goal. The design of the building complex not only provides employees with an integrated image of the company and a sense of belonging, but also with a platform for communication.

Statement by the Jury

The Aekyung Tower attracts attention with its consistent and holistic design concept that skilfully reflects the company’s values.

Red Dot Design Award

Aekyung Tower | Red Dot Design Award
Aekyung Tower | Red Dot Design Award
Aekyung Tower | Red Dot Design Award