Red Dot Design Award
Club

Beijing Cangsu Company Headquarters

Beijing Cangsu Company Headquarters | Red Dot Design Award

Back Download

The design of this club is entirely aimed at filling the space with natural feelings and creating a poetic setting. Its purpose is to convey a natural way of life, placing humanity centre stage. To achieve this, the design is deliberately calm. The use of wood and a colour concept based on white and grey underline this serenity. The minimalist design does without extravagant embellishments.

Statement by the Jury

The minimalist design of this club radiates natural elegance, as well as peace and creates a counterweight to the hectic life of a big city.

Red Dot Design Award

Credits
  • Client:
    Beijing Oriental Yangyang Co., Ltd., Beijing, China
  • Design:
    Beijing Fenghemuchen Space Design, Yi Chen Muchen Zhang, Beijing, China