Sales Service Centre

Light Fence

Back

Grey and white squares attached to the façade of this sales service centre at roof level give the exterior a dynamic feel. The interior is influenced by oriental aesthetics and modern culture. It contains a reception counter which extends on either side of the entrance and creates an impression of space. Distinctive design features include the pendant lights, art installations and the nine-metre tall, wooden cladding made of individual slats in front of the windows. This provides translucence and light, but at the same time also separates the windows from the reception area.

Credits
  • Design:
    Cai-In Interior Design Co., Ltd., Chih-Sheng Fan, Chin-Feng Wu, Taoyuan City, Taiwan

Statement by the Jury

The appeal of this sales service centre lies in its calm and lucid atmosphere, its airy appearance and expressive, artistic design elements.