Leather Studio

Ming

Back Download

With its roughly finished walls and exposed pipework, the interior design of the Ming leather studio aims to replicate the architecture of an old English factory. The open-plan space offers plenty of room for interaction. The function of this room is, on one hand, to display the leather goods and, on the other hand, to free up space for their manufacture. The use of a grey palette focuses attention on the colour and texture of leather. Details such as worn wood and corroded metal make for a very natural setting.

Statement by the Jury

The consistent design of the Ming leather studio references classical architectural elements and in doing so creates an atmospherically uniform overall impression.

Credits
  • Client:
    Ming Leather Studio, Zhubei, Taiwan
  • Design:
    New Relax Interior Design, Taichung City, Taiwan