Red Dot Design Award
Space Furniture

My Secret Garden

My Secret Garden | Red Dot Design Award

Back Download

The concept of “My Secret Garden” centred on the idea of providing a space for the children of a Christian family – space that could be used for various purposes, including worship. Derived from the idea of a slide in a penthouse, this project emerged as a fun-inducing living space for use by the client’s two daughters, as well as by family friends and other kids. The stair and slide to the penthouse are the soul of this spatial design. The conceived space was consciously designed to be open and flexible. Thanks to the integration of a bookshelf and a multi-use storage box, this spatial furniture is suitable for different events.

Red Dot Design Award

[Red Dot: Junior Award]
Credits
  • Client:
    Yestudio, Taipei
  • Design:
    Yi-An Hung, Yestudio, Taipei
My Secret Garden | Red Dot Design Award
My Secret Garden | Red Dot Design Award