Red Dot Design Award
Restaurant

Tang Zhan

Tang Zhan | Red Dot Design Award

Back Download

The interior design of this restaurant blends harmoniously into the structure of an old and familiar Taiwanese metal sheet building. The concept of lending it a recessed entrance aims at deliberately bringing out the light textures of the woods used. A sophisticated concept of contrasting colours was chosen to produce the theatrical effects intended to make every customer become an actor or actress in the restaurant’s stage-like setting. The indoor and outdoor areas are connected by reflections of lights on the huge, slowly flowing pool alongside the outdoor reception counter. They serve to obscure boundaries, magnify the spaces and diversify the design effects.

Red Dot Design Award

Tang Zhan | Red Dot Design Award
Tang Zhan | Red Dot Design Award
Tang Zhan | Red Dot Design Award