Food Court

Urban 4 Rest

Back

This space branding merges the maxim “four values” with the idea of conveying the image of a highly advanced quality of life. The aim was to position Lotte Mart as a lifestyle-based company with a responsibility and a commitment to “being better”. Backed by the company slogan “Easy & Slow Life”, all design elements from the logo to the space itself are based on the characteristics of the site and the relationship between human and nature. The interior on the main floor of the building aims to provide customers with a space for rest and meditation outside the product-selling floors. Located in an industrial and residential area, “Urban 4 Rest” intends to promote a balance between life and environment.

Credits
  • Client:
    LOTTE MART, Seoul, South Korea
  • Design:
    LOTTE MART, Seoul, South Korea
  • Project Management:
    Jongin Kim
  • Creative Direction:
    Hyunsun Seo